Сливенските учители-пенсионери от клуб „Будители“ участваха в празничен концерт в Кортен

Кортенските баби
01.04.2018 / 19:55

Тържествен концерт по повод Цветница и Деня на шегата се проведе тази неделя, 1 април 2018 г., в Кортен. В празничната програма взеха участие представители от Кортен, град Сливен, Самуилово, Чокоба и Нова Загора. Тържеството започна с изпълнение на Кортенските баби. В програмата се включи още Камерния хор на учителите-пенсионери от Сливен, група „Дръзновение“ към клуб „Будители“, изпълнители от Самуилово, Чокоба, детски танцов състав „Бързи стъпки“ от Нова Загора и индивидуални изпълнения.

Приветствие към участниците отправи кмета на Кортен Минчо Атанасов.

Специални гости на събитието бяха кмета на Чокоба Кольо Колев и председателя на Съюза на пенсионерите в Сливен, г-жа Пенка Симеонова.

Програмата на всички участници беше разнообразна и на ниво. Концертът завърши с песента „Хубава си моя горо“, изпълнена от всички присъстващи.

Домакините бяха организирали тържествен обяд за всички с хубаво кортенско вино и ракия. За доброто настроение допринесе живата музика, викторината, казаните хумористични разкази и вицове. Създаде се много задушевна обстановка, приятелства между клубовете и обещания, всяка година на 1 април да се организират такива срещи.

Още снимки от новината

Камерния хор на учителите-пенсионери от клуб "Будители" Сливен
Празничен концерт
Детски танцов състав от Нова Загора
Група от Самуилово
Празничен концерт
Празничен концерт

 

Текст, снимки и видео клип: Станимир Петков
 
 

Copyright © 2008-2019 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев