Започва санирането на блок №1 в ж.к. „Сини камъни“

.........
12.04.2018 / 16:11

Започват дейностите по саниране на блок №1 в ж.к. „Сини камъни“. На откриването на строителната площадка днес присъства кметът Стефан Радев. Там беше и заместник - кметът Румен Иванов. Строително-монтажните работи ще се извършват от „Брико 80“ ЕООД, а строителният надзор - от „Стройконтрол“ ООД.

Кметът Стефан Радев изрази убеденост, че след приключване на работата жителите на блока ще живеят по-добре и пожела на изпълнителя успешна работа.

Жилищният блок е панелен. Има 3 седем етажни входа. Предстои да бъде извършена топло изолация на външните стени на блока. Ще се направи хидро и топло изолация на покрива, ламаринена обшивка и гръмоотвод. Ще бъдат сменени входните врати, както и тази от дограмата на жилищата и общите части, която не отговаря на изискванията за енергийна ефективност. Ще бъде ремонтирана и електрическата инсталация в общите части. Строително-монтажните работи трябва да приключат за 150 календарни дни. Средствата са от Националната програма за енергийна ефективност на много фамилни жилищни сгради.

Още снимки от новината

.........
.........
.........

 

Снимки: Община Сливен
 
 

Copyright © 2008-2019 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев