Алкохол и полуголи жени посрещнали делегатите на Европейския младежки форум

.........
23.04.2018 / 22:20

Алкохол и полуголи жени посрещнали делегатите на Европейския младежки форум. Това предизвика скандал с младежката конференция, организирана от българското европредседателство преди дни.

Още в София президентът на Европейския младежки форум Луис Алварадо заяви, че проведената дискусия е „учебникарски пример за това какво не е младежкото участие в Европа”. Според него у нас не дали думата на младите, не платили предварително и самолетните им билети.

Според участниците във форума те слушали политически речи, които не били в контекса на събитието.

„Мислехме си, че наставничеството и използването на младите по този начин е част от миналото на Европа, не бяхме виждали подобно нещо отдавна”, каза още Алварадо.

Според организаторите на събитието няма как да контролират програмата на дадено заведение, което делегатите посещават. „Те бяха доста ентусиазирани, че сме им дали възможност за нетуъркинг, заяви Петър Маринов.

Представители на младежките организации са обезпокоени и от съобщение с инструкция към доброволците след речта на премиера Бойко Борисов да се изправят на крака и бурно да ръкопляскат.

Домакините обещават да покрият разходите за самолетни билети. Твърдят и че нямат общо с инструктажа за бурни аплодисменти.

Източник: bTV
 
 

Copyright © 2008-2019 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев