Национална съпротива с шествие против гей парада

.........
30.05.2018 / 10:31

Тази година шествието „ Да запазим децата от разврата“ ще започне на 09.06.2018 г. от 18:00 часа на Пилоните на НДК! Както знаете, тази година освен чуждите посолства, а и Столична община подкрепи „гей парада” финансово (пари от данъците на българите), но за съжаление явно е поела и ангажимент да пречи на нашето шествие!

Това заявиха в писмо до медиите от Национална съпротива.

Вчера получихме обаждане от самата община, в което, представете си, ни поискаха пари за провеждането на протест!?! Точните думи им бяха: - „кажете ни колко човека ще присъстват на вашето мероприятие, за да изчислим каква такса трябва да заплатите за използваната площ?!?“.

Това, разбира се, според нас е в абсолютно нарушение на всички закони за провеждането на каквито и да е било граждански мероприятия. За жалост столична община не за пръв път процедира подобно! Ще припомним, че през 2011 г. в разрез със закона шествието ни беше спряно, а миналата година на мястото на нашето събитие, беше допуснат парада на содомитите! Това е ясен знак, че нормалността в България започва да бъде преследвана за сметка на деградивни, патологични и гнусни течения привнесени отвън, които всячески се пропагандират и дори налагат със сила! Това е ясен признак и че въпреки категоричното нежеланието на българите да се ратифицира Истанбулската конвенция, управляващите продължават да работят за прилагането й! Най-странно от всичко е, че гей-парадът твърди, че е шествие за равноправие, но на всички е ясно, че е шествие за привилегии!

Източник: facti.bg
 
 

Copyright © 2008-2019 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев