БСП внася вот на недоверие към правителството

Драгомир Стойнев
12.06.2018 / 15:28

БСП внася вот на недоверие заради провала на кабинета в сфера "сигурност" и несправянето на МВР с престъпността. Решението е взето на заседание на ръководството на партията. От левицата допълниха, че вече никой не може да приеме сериозно вътрешния министър Валентин Радев.

"Този вот ще бъде внесен самостоятелно и се надяваме на успех. Хората считат, че повече не може да се живее в държава, в която се разстрелват данъчни инспектори, където бизнесмени от Велико Търново намират своята смърт в центъра на София, през летище София влизат граждани, които въобще не са и проверявани, а същевременно искаме да бъдем членки на Шенген. За последните случаи в Ботевград мисля, че всички знаем как правителството е неспособно да гарантира сигурността на гражданите в Република България", посочи Драгомир Стойнев мотивите на левицата.

"Започваме работа по темата "сигурност", готвим мотивите. Считаме, че ще стигнем до успешен край. Повече по този начин в тази държава не може да се живее. Считахме, че като държава членка на ЕС отдавна сме забравили мутренските времена. За съжаление, започваме да си припомняме тези времена", добави още Стойнев.

Източник: Дарик
Снимка: БГНЕС
 
 

Copyright © 2008-2019 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев