Николай Колев-Босия продължава гладната си стачка срещу купуването на шофьорски книжки

Николай Колев-Босия
24.06.2018 / 10:17

Ощественикът Николай Колев-Босия вече дванадесети ден продължава гладната си стачка срещу покупко-продажбата на шофьорски книжки, която води до многобройни трагедии по пътищата.

В обръщението си до председателя на Народното събрание и до главния прокурор, което публикувано в своя блог, той обръща внимание на всички арестувани за корупция в ИА "Автомобилна администрация" при МТИТС, вследствие на която се избиват, раняват и осакатяват десетки хиляди български граждани.

Босия посочва, че е срещнал мълчалив отказ от страна на председателя на Народното събрание и на депутатите да му бъде дадена възможност да изложи фактите, с които разполага.

По надолу той пише още: "Вследствие на това аз изпълних предупреждението си и възстанових замерянето на членовете на ОПГ "Народно събрание", т. е. депутатите, с гнили домати и яйца.

Въпреки това най-висшият държавен орган под ръководството на председателя си продължи да прикрива престъпленията срещу нацията чрез избиването и по улиците и пътищата. Това показва, че т. нар. "Народни представители" воглаве с председателя им стават дейни съучастници в избиването ни.

Отказът от съблюдаването на Конституцията и законите от страна на върховния законодателен орган е показателен, че този модел на управление е дълбоко античовешки, антибългарски и престъпен. Във връзка с това аз взех решение да започна безсрочна гладна стачка като поставям условието това Народно събрание незабавно да се самозакрие поради престъпния си характер."

Източник: Монитор
 
 

Copyright © 2008-2019 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев