Стреляли срещу певеца Мустафа Чаушев в Турция след забележка за пререждане на опашката на граничния пункт

Мустафа Чаушев
25.06.2018 / 09:51

Стреляли с пистолет срещу певеца Мустафа Чаушев през април в Турция, съобщава NOVA.

С певеца в колата са били съпругата му и дъщеря му. До стрелбата се стигнало, след като час по-рано на българо-турската граница Мустафа Чаушев направил забележка на турски гражданин, че го прережда на опашката на граничния пункт.

"Неприятна случка с неочакван край", разказва певецът. "На 22 април бяхме със семейството ми на границата и чакахме да влезем в Турция. Преди нас един млад мъж просто мина пред нас, реших да го попитам защо не си чака реда. Той няма как да мине и без друго. Беше намръщен, започна да ме учи откъде да си взема документите и какво ли не. Приключи спора и влязохме в Турция", разказа певецът.

Семейството минало Лозенград и преди магистралата за Истанбул се чул силен гръм. "Нямах време да се уплаша", допълни Чаушев. След минути съпругата му казала, че стъклото на колата е счупено. Мустафа Чаушев слязъл и видял следи от куршуми. Повикал полиция.

"Уплаших се и когато осъзнах какво се е случило, изгубих гласа си за 10 дни. Събуждах се сутрин и мислех, че умирам", каза дъщерята Ажда.

Източник: Монитор
 
 

Copyright © 2008-2019 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев