Баба застреля дядо за порно абонамент

.........
31.07.2018 / 13:55

Възрастна дама от САЩ стана героиня на полицейските сводки, след като открила, че 65 годишният й съпруг си е направил абонамент за порно каналите на местна кабелна телевизия и без много да се колебае и да се опита да овладее яростта си извадила семейния пистолет и хладнокръвно гръмнала мъжа си с два куршума – в крака и в главата.

Цялата драма имала и предистория – дядото постоянно си правел абонамент за филмите за възрастни, а бабата разваляла договора, като този път нервите и огорчението от страстта на Франк Хил към излъчваните по порноканалите „неприлични и неморални“ еднообразни движения, гарнирани с похотливи крясъци, породили у Патриция Хил желание за мъст. След кратък скандал, в който бабата заявила на дядото, че трябва да се омита от къщата и неговия категоричен отказ да стори това, се стигнало до кървавата разправа с мирис на барут. Малко по-късно 69-годишната Патрисия Хил сама се обадила в полицията, за да съобщи, че е застреляла съпруга си, а пристигналите на място стражи на закона просто открили проснатия на пода в семейния гараж издъхнал любител на филми със сексуално съдържание. Мисис Хил е оставена в ареста и предстои да се изправи пред съда.

В същото време друга любопитна история се разигра в Ню Йорк, пише местният булеварден в. „Ню Йорк Поуст“. Мъж се е озовал в ареста след семеен скандал и в това нямаше да има нищо странно, ако не бе един дребен детайл. 36-годишният Даниъл Лафордж от Бронкс се скарал с 41-годишната си приятелка и постепенно нещата стигнали до бой. Той първо нанесъл на жената няколко юмручни удара, а след това явно е решил да не си троши пръстите, грабнал Библията и продължил да удря любимата си по главата. Пострадалата обаче не се примирила със съдбата си и веднага се обадила на полицията. В резултат на това агресивният богохулен джентълмен се озовал в местния полицейски участък и сега очаква следващите ответни удали – този път от страна на закона.

Източник: Монитор
 
 

Copyright © 2008-2019 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев