Областната управа в Сливен продължава да приема есетата, посветени на 160-годишнината на Болградската гимназия

Болградска гимназия
09.08.2018 / 20:52

Областната управа в Сливен продължава да приема есетата, посветени на 160-годишнината на Болградската гимназия. Националният ученически конкурс се организира от Министерството на образованието и науката, Областна администрация – Сливен и регионалните управления на образованието.

Учениците от 5 до 12 клас имат възможност да напишат есета на тема „160 години Болградската гимназия – извор на родолюбие“. Творбите им трябва да отговарят на темата и да бъдат в обем до 3 страници. До 18 септември желаещите трябва да изпратят 3 екземпляра на есетата си на адрес 8800 гр. Сливен, ул. „Димитър Добрович“ №3, Областна администрация Сливен, отбелязвайки „за участие в Националния конкурс“ и/или на имейл адрес: bolgim160@abv.bg. Участниците не трябва да забравят да посочат трите си имена, града от който са, училището, класа и телефон за обратна връзка.

Резултатите ще бъдат обявени до 25 септември, а награждаването ще бъде на 29-ти, съобщава "Монитор". Класираните на първо и второ място печелят екскурзия до Болград, а всички участници ще получат грамоти, книги и публикуване на есетата им в юбилеен сборник.

Снимка: Интернет
 
 

Copyright © 2008-2019 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев