Митничaри иззеха 135 ампули тестостерон под седалка на микробус

......
22.08.2018 / 14:04

18 кутии, съдържащи 135 ампули тестостерон, откриха митническите служители на Митнически пункт "Лесово" под седалка на микробус, с немска регистрация. Превозното средство пристигнало на МП Лесово от Турция на 20 август, около 23:00 часа вечерта. Шофьорът, който пътувал със спътник, заявил пред митническите служители, че няма нищо за деклариране.

При последвалата митническа проверка на превозното средство и багажа на пътниците, митническите служители откриват под дясната седалка до водача на микробуса, в картонен кашон с поставени отгоре лични вещи, 13 кутии, съдържащи по 10 ампули по 1ml инжекционен разтвор с надписи „Testosterone Enanthate 250" и 5 кутии, съдържащи по 1 брой ампули по 10 ml с надписи „Testosterone Enanthate-Medivia". Контрабадните общо 135 ампули тестостерон във фабрични опаковки са иззети.

Шофьорът на автомобила - немски гражданин, е посочил в писмените си обяснения, че ампулите са негови и ги е закупил в Турция за свой приятел в Германия. Срещу нарушителя е съставен акт за нарушение на разпоредбите на Закона за митниците.

Източник: Дарик
Снимка: Агенция "Митници"
 
 

Copyright © 2008-2019 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев