Над 20 хиляди българи в 85 държави се отбелязаха на дигиталната карта на АБВ Поща

АБВ поща
03.09.2018 / 11:24

Повече от 20 хиляди потребителите на АБВ Поща в 85 държави, 56 столици и 1282 града доказаха колко голяма е българската общност по света, като се отбелязаха в специалната дигитална „АБВ Карта”. С посланието „АБВ Поща ни помага да останем заедно“, кампанията предизвика огромен интерес сред сънародниците ни по цял свят, които приеха предизвикателството да превърнем картата на света в карта на България.

Резултатите сочат, че след България най-голям е бил интересът на сънародниците ни във Великобритания, Германия, Белгия и САЩ. Близо 88% от българите са се отбелязали от Европа, а сред най-интересните локации в „АБВ Карта” са Парагвай, Северна Корея, Еквадор, Кот д'Ивоар, Гана, Виетнам, Канарските острови, Мароко и Тайланд. На дигиталната карта са се отбелязали още потребители от Австралия, Индия, Китай, Япония, Бразилия и Исландия.

След края на кампанията на случаен принцип бяха изтеглени десетима потребители на АБВ Поща, оставили своята следа на картата. Късметлиите печелят специални награди – iPhone 8, таблети, слушалки и пуфове.

Без значение къде се намираме – в България или извън страната, АБВ Поща ни помага да останем заедно и е един от най-сигурните начини да не губим връзка със своите близки и приятели. Именно това е една от мисиите на АБВ Поща, която е създадена през 1999 година – да помага на своите потребители да останат свързани.

Актуална информация за АБВ Поща може да откриете в блога на услугата.

Източник: Дарик
Снимка: NOVA
 
 

Copyright © 2008-2019 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев