Общинското предприятие „Озеленяване“ ще се включи в кампанията „Да изчистим България заедно“

Голямото чистене наближава
11.09.2018 / 13:38

Към кампанията „Да изчистим България заедно“ ще се присъедини и Общинското предприятие „Озеленяване“. Това заяви заместник – кметът по финансите Румен Иванов. И допълни, че се предвижда служителите на предприятието да почистват в района на спортна зала „Васил Левски“.

За всички доброволци, които желаят да се включат има осигурени чували. Те могат да бъдат получени до 14 септември от стая №27 в Общината - от 10:30 до 11:30 часа и от 15:00 до 16:00 часа. За да бъде ефективна организацията по натоварване и извозване на отпадъците от почистването, е необходимо пълните чували да се оставят до най-близкия контейнер за битови отпадъци, а за мястото и района се уведомява дежурен Община Сливен на тел. 044/611 136.

Кампанията е организирана от bTV Media Group и ще стартира на 15 септември от 9 часа. За седма поредна година община Сливен ще се включи в най-мащабната доброволческа инициатива у нас, свързана с опазването на околната среда. Целите й са България да се съхрани чиста в дългосрочен план.

Община Сливен призовава всички граждани, училища и ведомства да станат доброволци и да се включат в тазгодишната кампания.

Снимка: Интернет
 
 

Copyright © 2008-2019 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев