Дете се покатери на футболна врата, тя падна и го премаза

Футболна врата
29.09.2018 / 11:02

Футболна врата падна върху 13-годишно момче, докато играело с други деца на спортна площадка в Пазарджик. То решило да се покатери върху футболната врата. В момента, в който се провесило на гредата, металното съоръжението се наклонило, паднало и затиснало детето. То изпаднало в кома и веднага е откарано в болница.

Лекарите се опитват да го изведат от медикаментозната кома, в която се намира, съобщава "Монитор". Шести ден докторите от пазарджишката болница се борят за живота му. Казват, че има леко подобрение в състоянието му.

Хората в квартала неведнъж са подавали сигнали в общината, че игрището е опасно. На детската площадка до него постоянно се събирали много деца и чупели уредите. Липсва и част от настилката.

Общинските власти казват, че са направили проверка две седмици преди инцидента и тогава всичко било наред. Оказало се, че вратата е била срязана от основите си. Прокуратурата е образувала досъдебно производство по случая срещу неизвестен извършител. Полицията в Пазарджик разпореди всички общински кметове да проверят детските и спортните площадки.

Снимка: Интернет
 
 

Copyright © 2008-2019 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев