Кулагин напусна Къщата на VIP Brother принудително

Ники Кънчев и Валентин Кулагин
16.10.2018 / 11:52

Във вечерта на петите елиминации ситуацията в Къщата беше извънредна. Заради неспазване на правилата от Ваня и Кулагин елиминациите бяха отменени и двамата бяха изправени пред вота на зрителите, които гласуваха на Facebook страницата на шоуто за този, когото искат да изгонят. Кулагин събра 71% и напусна принудително шоуто. При излизането си Кулагин беше освиркан, но заяви, че той е бил жертвата. Гримьорът даде щита на SDI на Ричард.

Кулагин поиска спешна среща с лекар, заради подут пръст. За това той обвини както Big Brother заради мисиите, които се дават, така и Петко, който се опита да го прибере при опита му да напусне Къщата. Докато чакаше лекарския екип, Валентин започна да чупи сервиза в Къщата, да се заканва на Съквартирантите и на Big Brother, дори лекарката, която дойде да прегледа гримьора, трябваше да изтърпи враждебното му поведение.

Ваня Костова беше единствената, която се опита да разбере и помогне на Кулагин по време на престоя му в Къщата, но и певицата не издържа на поведението на гримьора и в крайна сметка изпусна нервите си. В крайна сметка двамата бяха предложени за изгонване от зрителите и този път Кулагин загуби и напусна шоуто.

Как ще живеят Съквартирантите без Кулагин, какво ни очаква във VIP Brother, ще разберем още тази вечер от 21:00 ч. в ефира на NOVA.

Източник: NOVA
 
 

Copyright © 2008-2019 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев