Звездното нашествие в къщата на Big Brother продължава

Весела Нейнски
05.11.2018 / 22:33

Певицата Весела Нейнски влиза девета в Къщата на Big Brother: Most Wanted 2018

Тя е талант в много измерения - пианист, ТВ водещ, редактор, оперна певица и най-вече актриса, психо терапевт, астролог. Тя е Весела Нейнски.

Преди 12 години влиза за първи път в Къщата в първото издание на VIP Brother, като излиза доброволно на осмия ден. Сега Весела е решена да играе докрай. Тя споделя, че е дарена с необяснима пророческа дарба - Вселената ѝ дава информация. Така е успяла да предскаже земетресение и е разбрала за изневярата на партньора си.

А дали в магическото ѝ кълбо е видяла и победата си в Big Brother: Most Wanted 2018. Предстои да разберем!

 

Футболистът Стойко Сакалиев влиза като десети номер в Big Brother: Most Wanted 2018

Футболът и любимият му отбор ЦСКА вече са назад в миналото, но той все още пази любовта към играта. Стойко Сакалиев има нова спортна страст в живота си - колоезденето.

Стойко влиза отново в Къщата след 5 години от първото си участие, за да изживее отново емоциите от участието си. Спортистът се е убедил, че играта в Къщата е едно огромно изживяване, което иска да си подари отново. Заедно със Стойко в Къщата влизат и положителните емоции и доброто настроение.

"Един човек трябва да е винаги мотивиран, за да постигне целта си, а тя е ясна - финалът", казва Стойко. Той не прави компромиси със себе си, за да спечели на всяка цена или да се хареса, но в крайна сметка - всичко е в ръцете на зрителя. Ще се превърне ли Стойко в любимец на зрителите? Ще разберем само в Big Brother: Most Wanted 2018.

 

Борбената Никита Джонсън влиза в Къщата на Big Brother: Most Wanted 2018

Зрителите я запомниха като големия победител в Big Brother 2015. За този момент от живота си Никита казва "Преди 3 години разбрах, че хората харесват различните".

Борбената Никита никога не е се е притеснявала да бъде различна, не се спира пред нищо и нападките на хората само я правят по-устремена. Казва, че става победител благодарение на вътрешната си сила и този път тя отново разчита на нея.

За нея едно от най-нередните неща, които може човек да направи, е да се възползва от слабостта на някого и да го унижи публично. За Никита душевната красота е много по-важна от външността. Влиза отново в Къщата не за слава, а за победа. Ще успее ли Никита да грабне победата за втори път? Гледайте само в Big Brother: Most Wanted 2018.

 

Музикантът Стоян Роянов - "Ya-Ya" е поредният участник в Big Brother: Most Wanted 2018

Стоян Роянов е всестранно развит музикант - той свири на кларинет, саксофон, зурна кавал, бонгоси. Определя музиката си като "луда работа". За него казват, че е интересна, ексцентрична или уникална на моменти личност, а други казват, че абсолютно не разбират за какво става дума. Израснал е с джаза и това е първата му любов.

Влиза в Къщата заради предизвикателството, което му предстои. Иска да види кога и до каква степен би могъл да изперка, защото не е търпелива личност. В редките моменти, в които губи търпението си му иде да запее индианска песен. Не влиза с големи очаквания в Къщата, философията му е "к'вот доди". Ще запее ли Стоян индиански песни в Къщата? Гледайте само в Big Brother: Most wanted 2018.

 

Благой Георгиев-Джизъса влиза последен в Къщата на Big Brother: Most Wanted 2018

Футболът му дава много - играл в "Славия", в Испания, Сърбия, Германия, а последните 11 години в Русия. Благой избрал парите вместо кариерата, за да осигури материално семейството си и не съжалява за избора си. Той се определя като избухлив, мрази интригите и лъжите, предпочита нещата да се казват такива каквито са.

Той е сериозен мъж и когато има жена до него, той е само и единствено с нея. В момента той е убеден, че е открил дамата на сърцето си - плеймейтката Златка Райкова. Двамата със Златка се обичат и са неразделни. Затова влизат в предаването като един участник.

Не умее да губи и до ден днешен въпреки 20-те години професионален спортен опит и влиза в Къщата, за да победи. А дали ще стигне до финала заедно с любимата си? Предстои да разберем само в Big Brother: Most Wanted 2018.

Още снимки от новината

Стойко Сакалиев
Никита Джонсън
Стоян Роянов
Благой Георгиев-Джизъса

 

Източник: NOVA
 
 

Copyright © 2008-2019 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев