Намалена видимост и заледявания затрудняват движението в Сливенско

Пътна обстановка в област Сливен
10.12.2018 / 09:45

Намалена видимост и заледявания затрудняват движението в Сливенско, съобщиха от Областно пътно управление. До 20 метра е намалена видимостта заради мъгла на АМ „Тракия“ в района на Сливен. В областта температурите са от -5 до -2 градуса. Пътищата са мокри, в района на Нова Загора видимостта е намалена до 50 м. заради мъгла. В Котленско на места има заледявания, пътищата са опесъчени. Три машини са работили тази нощ на проблемните участъци. Трафикът е интензивен.

Затворени за тежки автомобили над 10 тона са проходите Твърдишки и Вратник. Котленският проход е отворен за всички превозни средства. Опасност от падащи камъни има по пътя Сливен – Ичера – Градец.

Ремонти има по планинските пътища в района на Котел и в община Нова Загора. Движението по път ІІ-57 в участъка от село Пет могили до село Новоселец от км 31+900 до км 40+650 се осъществява с повишено внимание поради частични ремонтни дейности на асфалтовата настилка. Движението се регулира с пътни знаци. Ремонтът ще приключи в края на февруари 2019 г.

Снимка: Интернет
 
 

Copyright © 2008-2019 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев