Промишлената палата раздаде годишните си награди

...
21.12.2018 / 16:29

Бургаската търговско-промишлена палата изпрати 2018 година с бляскав коктейл. По време на събитието, стопанската организация раздаде и годишните си награди за изминаващата година. Церемонията събра политици, общественици, представители на бизнеса и културни дейци, академици.

Специални гости бяха областният управител Вълчо Чолаков и кметът на общината Димитър Николов. Призове получиха компаниите и партньорите на БТПП, допринесли за развитието на местния бизнес.

„Бургаската палата винаги е била водеща в страната. И тази година получихме признание на национално ниво. Нашата организация работи с всички държавни и общински институции. Работим на широко ниво, включително с културните институти, посолства и прочее. Работим активно, но не шумим“, каза пред „Дарик“ председателят на БТПП Цанко Иванов.

По думите му, един от най-големите проекти, по които местната търговско-промишлена плата работи и ще работи през следващата година, е схемата за развитие на транспорта, който обслужва туризма.

„Това е голяма тема, по която работим с научни работници. Ще обърнем внимание и на индустрията, възстановяването на някои предприятия. Все теми, които са изключително важни за бизнеса“, каза Иванов.

За първи път през тази година Бургаската търговско-промишлена палата връчи и награда за успешна марка. Призът отиде при „Славянка“ - компания с над 70-годишна история.

Още снимки от новината

...
...

 

Източник: Дарик
 
 

Copyright © 2008-2019 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев