Музикалната надпревара „Гласът на България“ се завръща в ефира на bTV от 24 февруари..

Гласът на България
22.01.2019 / 14:02

Музикалната надпревара „Гласът на България“ се завръща в ефира на bTV от 24 февруари. Шоуто ще се излъчва всяка неделя от 20 ч.

Нов регламент и допълнителните елементи във всеки един етап от състезанието ще засилят конкуренцията както сред треньорите, така и сред участниците. На треньорските места ще застанат Камелия, Михаела Филева, Влади Ампов-Графа и Иван Лечев

По време на кастингите на тъмно, в допълнение към добре познатия червен бутон, пред Камелия, Михаела, Графа и Лечев ще бъдат разположени и допълнителни блок бутони, на които ще са изписани имената на другите треньори. С новите бутони всеки от тях ще има възможност един път да блокира колегите си и така да ги лиши от възможността да спечелят желан участник за отбора си.

Битката за таланти ще бъде още по-ожесточена и във втория етап от шоуто - вокалните двубои, когато четиримата треньори вече ще имат право само на една кражба на участник от друг отбор.

Шоуто ще изненадва и с още нови етапи в състезанието, сред които т. нар. „нокаути“ - те ще позволят на треньорите да изберат тримата най-добри участници, с които да влязат във финалната битка за голямата награда на концертите на живо.

В ролята на водещи отново ще видим хип-хоп дуото Павел и Венци Венц.

Победителят в „Гласът на България“ ще грабне чек за 50 000 лв.

Източник: Монитор
 
 

Copyright © 2008-2019 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев