Криминална хроника Ямбол - 30.01.2019 г.

Полиция Ямбол
30.01.2019 / 13:15

Служители от РУ-Тунджа установиха водач на товарен автомобил нанесъл увреждане на железобетонен стълб от електропреносната мрeжа в село Болярско и напуснал местопроизшествието. Сигнал за настъпилото пътнотранспортно произшествие е постъпил в полицията вчера. В резултат на проведените бързи оперативно издирвателни мероприятия е издирен автомобилът и е установен водачът – 49-годишен мъж съпричастен към деянието. Нанесената щета е в процес на установяване. Работата по случая продължава в рамките на образуваното досъдебно производство.

В РУ-Елхово е започнато бързо производство за неправомерно присъединяване към водоснабдителната мрежа в село Маломирово. На 29 януари при проверка в частен имот, ползван от 25-годишен мъж е установено неправомерно присъединяване към водоснабдителната система, с което са създадени условия за непълно отчитане на потребената вода. Работата по случая продължава.

Ямболски полицаи разследват кражба на телевизор от жилище в града. По данни на заявителя деянието е извършено през нощта срещу 29 януари. На място е установено, че в жилището е проникнато след срязване на комарник на прозорец. По случая е образувано досъдебно производство. Работата продължава.

ОД-МВР-Ямбол
Снимка: Интернет
 
 

Copyright © 2008-2020 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев