Автоджигит фучи с 280 км/ч. в Търново, спътника му снима с телефон „геройството”

Километраж
04.02.2019 / 15:28

Автоджигит фучи с 280 км/ч. с тунингования си „Нисан” във Велико Търново и по главния път София – Варна, а спътникът му снима с телефона си „геройството”, което след това пуска в социалните мрежи.

Клипът е със заглавие „Уникален български тунинг GT-R I 900 к.с.” докато неизвестният шофьор натуска газта до дупка, а цифрите на скоростомера бясно се сменят за да ударят рекорда от 280 км/ч., в колата се чува яка чалга, а шохьорът и спъртинъкт м обиждат с „ненормалници” пешеходците, които не пресичали на определените за това места. В ъщото време обаче, самите те минават на червен светофар. Видеото с продължителност от 1,21 мин. показва как шофьорът и аверът му с лъскавото возило напускат града и с бясна скорост се отправят по главния път София – Варна. От невероятната скорост пътят пред тях силно се стеснява, но това не смущава джигита и приятеля му.

Публикуваният видеоклип предизвика много и различни коментари: от „Браво, брато, як си!” до „Абе, няма ли кой да ги спре тия убийци на пътя.” Това не е първият подобен клип с висока скорост в нета, но е първият с такава превишаваща 200 км/ч. Според дългогодишни ветерани зад волана подобна скорост е пълно самоубийство и книжката на младежа, позволил си да кара по този начин трябва да бъде отнета завинаги.

Източник: Монитор
 
 

Copyright © 2008-2020 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев