Любовно-странен некролог се появи в Казанлък

Некролог
21.02.2019 / 22:54

Любовно-странен некролог се появи в близост до един от казанлъшките православни храмове.

Некрологът, който е поставен на стълб до оградата на храма, има повече от странно послание. Траурното съобщение уведомява, че на 31 януари е починала 6-годишната Ревност Бездовериева Ревностна.

Според съобщението опелото на Ревност Бездовериева ще е ден по-късно от 15:00 часа, в двора на частен имот в село Енина на улица „Онуфрий Хилендарски“.

Оставени са и два номера на мобилни телефони, на Център за траурни услуги „Харон“, който е записан като създател на траурното съобщение.

Тривиалният вид на странния иначе като текст некролог е незабележим за мнозина. За притежателите на „набито око“ това е категоричен пример на послание на избягал от патологична ревност човек.

Скептици разчитат в некролога любовна шега за изминалия Свети Валентин.

Любителите на конспиративните теории съзряха в некролога кодирано послание. Мотивът им е, че в центъра на казанлъшкото село Енина има паметник на Онуфрий Хилендарски, а самият монах от Хилендарския манастир, със светско име Богдан Минков, е първият народен будител от Казанлъшко.

Каквито и да са били подбудите на разпространителя на този некролог, е сигурно, че той е дело на много разочарован и с черно чувство за хумор човек.

Източник: Дарик
Снимка: Деляна Бобева
 
 

Copyright © 2008-2020 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев