Кондукторка заля ученичка с вода, отказала да пере седалки

Автобус
28.02.2019 / 14:45

„Мокър” скандал се разрази в пловдивски автобус от вътрешноградския транспорт. Ученичка бе залята с вода от кондукторка след забележка.

Грозната сцена се е разиграла в рейс по линия N222 във вторник вечерта. Група ученици се качили в превозното средство от спирката на Английската гимназия. По време на път, при рязък завой, ученичка залитнала и облегнала крака си на съседна седалка.

Мигом кондукторката реагирала на неволните действия на девойката и ѝ направила забележка. Бил използван груб език, като за капак служителката заявила на момичето, че трябва да почисти.

„Дамата ме накара да изпера седалката. След като отказах, тя взе шише от литър и половина вода и го изля върху мен, като ми каза да стъпвам на майка си на главата”, разказа пред TrafficNews.bg пътничката.

Жената продължила с ругатните и грубото отношение. Момичето сподели още, че това не е първият път, в който жената се държи грубо с пътниците.

„Вечер е най-студеното време на месец февруари. Меко казано неподходящо време, в което да изкъпем пътник”, завърши момичето.

Ученичката е била принудена да се прибере мокра и премръзнала вкъщи. Не на последно място унижена и засрамена от мокрото си облекло. За грозната сцена сигнализирахме в писмен вид до фирмата превозвач. Практика на превозвачите обаче е, да не предоставят становища, свързани с нередности в градския транспорт.

Източник: Факти
Снимка: trafficnews.bg
 
 

Copyright © 2008-2020 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев