Искри прехвърчаха между депутатите от партиите "Воля" и ВМРО

Веселин Марешки
28.02.2019 / 14:57

Депутати от партиите "Воля" и ВМРО си размениха нападки в парламентарната пленарна зала чрез декларации от името на парламентарните им групи.

От партията на Веселин Марешки, която често атакува формацията на вицепремиера Красимир Каракачанов, заявиха, че често се случвало като лансират полезна за хората идея, някой от опонентите им да се хвали, че бил я предлагал преди тях.

"Нещо подобно се случва тези дни по повод на нашето предложение за финансови стимули за деца на образовани и пълнолетни родители, става дума за борба с неграмотната и малолетна раждаемост. Т.нар. патриоти скочиха, че това било дискриминация, че нямало пари и тази наша добра идея не беше приета", каза лидерът на формацията и зам.-председател на парламента, цитиран от БТА.

 

И продължи:

"Обединените патриоти имат ресорен по демографската криза вицепремиер, за две години не видяхме никаква активност в тази посока, а сега изведнъж предизборно се събудиха. Хора с по няколко мандата излизат да обясняват колко много са направили, а ние им казваме - нищо не сте направили, с празни приказки и голи обещания резултати няма. Резултатът от този къртовски труд на писане на книжки и правене на конференции е, че през 2050 г. България ще бъде демографска пустиня".

Марешки подчерта, че когато с бизнеса си е решил да помага на хората в един от най-тежките сектори, не правел нито конференции, нито издавал книжки. Действал всеки ден и постигал реални за хората резултати, които всеки българин усещал по джоба си.

Снимка: Булфото
 
 

Copyright © 2008-2020 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев