Ограничават движението на камионите над 12 тона по сливенския участък от АМ „Тракия“

Пътна обстановка в област Сливен
04.03.2019 / 12:06

Днес от 14:00 ч. до 20:00 ч. ще бъде ограничено движението на камионите над 12 тона по автомагистралите, включително и по сливенския участък от АМ „Тракия“, съобщиха от АПИ. Целта е повишаване на безопасността и увеличаване на пропускателната способност на инфраструктурата в края на почивните дни.

Агенция „Пътна инфраструктура“ апелира шофьорите да карат разумно и със скорост, съобразена с метеорологичните условия, да спазват правилата за движение и да не използват аварийните ленти по автомагистралните участъци за по-бързо придвижване. Рисковото и емоционално шофиране не гарантира по-кратко пътуване, но застрашава живота и здравето на всички останали, които спазват правилата.

Съвместната заповед за спиране на движението на камионите над 12 тона е на АПИ, ГД „Национална полиция“ и ИА „Автомобилна администрация“.

Карта с временната организация на движението по участъците от републиканската пътна мрежа в празничните дни през 2019 г. в приложения линк – http://www.api.bg/index.php/bg/karti/vremenna-organizaciya-na-dvizhenieto-po-uchastci-ot-rpm-na-mps-nad-12-t-za-oficialni-praznici-prez-2019-g/

Снимка: Интернет
 
 

Copyright © 2008-2020 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев