Физик разкри как е била унищожена цивилизацията, обитавала Марс

Марс
05.03.2019 / 16:54

На Марс e съществувала цивилизация, подобна на нашата тук на Земята. Марс е имал и климат, подобен на този на Земята, с животински и растителен свят. На червената планета е имало и разумна цивилизация, чието развитие е наподобявало това от периода на Древния Египет на Земята. Но тя е била унищожена в ядрена война, смята известният физик Джон Бранденбург.

Ученият предполага, че по всяка вероятност водородна бомба е била пусната от космоса в резултат на ядрена атака срещу Марс. Според неговата теория, друга извънземна цивилизация е инициирала войната. За причините за нападението можем само да гадаем.

Д-р Джон Бранденбург представя доказателства за това, че Марс е претърпял глобална ядрена катастрофа. Това се основава на неговия анализ на два региона, единият от които е Сидония, където е открито известното, но след това и дискредитираното „лице на Марс“. Това, според д-р Бранденбург, е артефакт на древна извънземна раса. Той допълва, че голяма ядрена експлозия е унищожила цивилизацията в Сидония-Менса, а друга, по-малка, е погубила цивилизация в регион, наречен Галактически Хаос.

"Анализът на новите изображения от орбиталните апарати Odyssey, MRO и Mars Express в момента показва убедителни доказателства за разрушени археологически обекти на тези места", казва ученият. Според мнението му, червеният цвят на Марс може да е последствие именно от термоядрените взривове.

Източник: Факти
Снимка: pixabay.com
 
 

Copyright © 2008-2020 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев