2-годишно момченце изчезна край Равнец, търсенето му продължава

Майката на детето
18.03.2019 / 14:06

2-годишно дете издирват местни жители от село Равнец, полиция и жандармерия. До момента няма и следа от него, съобщи пред „Дарик“ кметът на населеното място Христо Колев. Търсенето започнало още снощи. Сигналът за изчезналото дете, стана ясно от думите му, е подаден малко след 20.00 часа.

„Видели са го на около 300 метра над селото около 18.00 часа, на 17 март. Претърсили сме широк район около мястото, но без успех. Вечерта използваха и термокамери, но и това не помогна“, каза Колев. Момченцето е от ромската махала на Равнец.

Към обяд днес майката на детето - Мита Ангелова обяви, че то, може би е отвлечено. И сподели за спор между бащата и мъж от Кошарица. Това ли е основната версия, по която МВР работи, не е ясно. До момента от Областната дирекция на полицията в Бургас не съобщават подробности.

Мита Ангелова има 14 деца. Семейството се преместило от Несебърско в Равнец преди няколко години.

2-годишното дете е било край къщата на дядо си до 18.00 часа, на 17 март заедно с други деца. До 20:00 часа, когато е подаден и сигналът в полицията, единственото, което се знае е, че е играело в лозов масив край Равнец.

"Край селото няма водоеми или реки. Всичко е равни обработваеми земи. Просто недоумяваме къде може да бъде. Снощи беше студено, дано не се е случило най-лошото", коментира кметът на Равнец, Христо Колев.

Източник: Дарик
Снимка: Лалка Димитрова
 
 

Copyright © 2008-2020 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев