Весела Лечева: Станишев да отстъпи

Весела Лечева
19.03.2019 / 15:03

Бях готова да се закълна далеч преди кампанията за номинациите, че Сергей Станишев сам ще се откаже от номинацията за листата. Това каза пред „Здравей, България“ по „Нова телевизия“ заместник-председателят на ПГ на БСП Весела Лечева.

"Той може да бъде полезен и встрани от листата, само като президент на ПЕС и щеше да се издигне в очите на всички", добави тя.

"Струва ми се странно, когато искаш да спечелиш, да убедиш българските граждани, да спечелиш тяхното доверие, да залагаш начело на листата човек, който е обременен от миналото с наслагани недоволство и недоверие. В крайна сметка дългото лидерство в партията и управлението на страната събра недоволството заради натрупани грешки поради други причини. Няма начин да не се изхабиш", добави тя.

Лечева уточни, че според част от депутатите на партията не може Сергей Станишев и Елена Йончева да бъдат заедно в листата за евроизборите.

„Може би някои се опитват да внушат, че ние ще предложим на българската общественост някакъв латино сериал, но може би и това даде повод на много от делегатите от конференцията да кажат своето твърдо убеждение дали Сергей или Елена да е в листите. Те казаха, че няма как двамата да бъдат заедно в една листа”, обясни каза заместник-председателят на ПГ на БСП.

Източник: Факти
 
 

Copyright © 2008-2020 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев