Странна находка, на дъното на езерото в Дружба, побърка мрежата

Снимка на странната находка
25.03.2019 / 17:19

Странна находка, лежаща на дъното на езерото в столичния квартал „Дружба” 1, предизвика бурна дискусия в социалната мрежа Facebook. Снимка на необичайния предмет, озовал се някак в езерото, се появи в групата „Забелязано в София”.

На снимките, направени от любопитен столичанин, се вижда, че насред водоема е потънал контейнер за боклук, завързан с верига.

„23.03.2019. Съкровище в Дружбенското езеро. Метален контейнер за боклук отлежал няколко години. Какво си мислите има вътре така завързан с верига”, пише авторът на публикацията.

Според някои интернет потребители, в контейнера е скрито „съкровището на Дружбайските пирати”. Други пък предполагат, че вътре се изстудява бира. Има и такива, които смятат, че в контейнера е скрит труп.

„Това е дружбенска подводница”, смеят се четвърти.

„Всичко има в това езеро, еййй”, отбелязва в коментара си една потребителка. „Там е като битака — всичко може да намериш”, добавя друг.

Публикувано във факти.бг:

„Не си истински дружбенец, ако не знаеш какви неща има в това езеро… хахаха”, шегува се трети.

"Май миналата година извадиха 2-3 коли от там”, припомня паметлива столичанка. Между другото, така и не става ясно дали кадърът е автентичен или е обработен с фотошоп. Подобни съмнения се прокрадват и сред част от потребителите в мрежата.

Източник: Факти
Снимка: Фейсбук
 
 

Copyright © 2008-2020 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев