Кампания „10 причини да останем в моя Сливен“ акостира днес в центъра на града

Кампания
02.04.2019 / 15:25

„10 причини да останем в моя Сливен“ е мотото на кампанията, която се осъществява между община Сливен и вестник „Стандарт“ – медията, която е решила да потърси фактите, заради които си струва да останем в родните си градове.

На 2 април от 13:00 часа в центъра на Сливен бе представен уникалният проект, който показа как се е променил градът през последните години в сферата на културата, образованието, градската среда, спорта, инфраструктурата и др.

Изложба от няколко огромни фотопана разказа на присъстващите за реализираните основни важни проекти на община Сливен, които променят облика на родния ни град.

На събитието бяха отличени хората, които с таланта, постиженията си и отдадеността си са гордост за града под Сините камъни. Наградите бяха групирани в няколко категории.

На проявата присъстваха кметът на Сливен Стефан Радев, заместник-кметове от общината, областният управител Чавдар Божурски“ министърът на регионалното развитие Петя Аврамова, заместник-министърът на МОН Таня Михайлова, депутатът Десислава Танева.

За доброто настроение на гостите свири сливенският симфоничен оркестър на Сливен, както и ансамбъл „Сливен“. В програмата участваха още балет „Барби“ и певецът от клуб „Ритъм“ Иван Едрев.

Още снимки от новината

Изложба
Иван Едрев
Веселина Седларска - наградена
Награждаване
Награждаване
Официалните лица
Симфоничният оркестър на Сливен
Ансамбъл "Сливен"
Чавдар Божурски връчва награда
Кметът на община Сливен Стефан Радев връчва награда
"Барби"

 

Текст, снимки и видео клипове: Станимир Петков
 
 

Copyright © 2008-2020 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев