Автобус връхлетя върху два микробуса и накрая се удари в светофар

...
03.04.2019 / 10:04

Автобус от градския транспорт в Пловдив катастрофира пред хотел „Лайпциг” в центъра на града, помитайки два микробуса на паркинга пред хотела и светофарната уредба на близкото кръстовище.

Сигналът за произшествието бил получен в полицията минути след 6 часа в сряда сутринта. На кръстовището между булевард „Руски” и ул. „Любен Каравелов” автобусът по линия 4 връхлетял на паркинга на хотела. Там блъснал паркиран микробус, който пък се врязъл в колоните на входа на хотела. По време на движението си по инерция след сблъсъка микробусът помлял и няколко бетонни саксии. Една от тях ударила друг паркиран микробус. После виновникът за мелето – рейсът от градския транспорт продължил с полета си по бул. „Руски”, където се блъснал в две светофарни уредби на кръстовището с ул. „Любен Каравелов”.

Като по чудо при мелето няма пострадали хора, съобщиха от полицията. Автобусът по линия 4 на градския транспорт в Пловдив е бил без пътници. Маршрутът на рейсовете с този номер е от ж.р. „Тракия” през центъра на града към Международния панаир, откъдето свива по бул. „България” и продължава към Английската гимназия за последна спирка. „Карат като бесни, когато няма пътници”, коментираха случайни минувачи, преминаващи покрай хотел „Лайпциг”.

48-годишният шофьор на рейса е бил тестван за употреба на алкохол и наркотици, като резултатите му били отрицателни, уточниха от полицията в Пловдив. Движението в района не било затруднено.

Още снимки от новината

...
...
...

 

Източник: Монитор
Снимки: Забелязано в Пловдив
 
 

Copyright © 2008-2020 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев