Ямболски гъзар се прави на мъж в Сливен, появи се със златен синджир "Версаче", но си тръгна гол като пушка

Съдът в Сливен
04.04.2019 / 11:56

Смел, безразсъден, дори леко глуповат мъж от Ямбол реши да се прави на гъзар на най-неподходящото за своята личност място. Въпреки студа, на 10 ноември м.г., той се изтупал с тениска, дънки и със златен синджир марка "Версаче", струващ над 1900 лева ...в Сливен, за да гостува на свой познат, когото явно искал да впечатли.

В къщата на домакина му присъствал и сливналията Николай Д., чиито очи светнали, щом видял накита на врата на ямболлията, струващ колкото старо БМВ тройка. Около 23:00 часа пострадалият излязъл на улицата, като преди това си извикал такси, което да го върне обратно в Ямбол.

Тогава Николай Д, сложил качулката, минал край него, надявайки се, че няма да бъде разпознат, дръпнал му синджира, буквално го откъснал от врата му и избягал, но за ямболлията не било трудно да се досети кой е крадецът и веднага сигнализирал в ОД на МВР в Сливен. Няколко часа по-късно Николай Д. е задържан, обвинен е за грабеж, а делото започва днес в Окръжния съд в Сливен, съобщават от прокуратурата.

Източник: Флагман
Снимка: Станимир Петков
 
 

Copyright © 2008-2020 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев