Явор Захариев бил пребит, няма следи от наркотици

Явор Захариев
14.04.2019 / 19:55

Вокалистът на Gravity Co. Явор Захариев е починал вследствие на побой, a следи от наркотици в тялото му не са открити. Това обяви сестра му Рая Крумова във Facebook.

„Искаме да се обърнем и към тези, които побързаха да го нарекат „наркоман“ или да подчертаят с големи черни букви, че той е загубил борбата си с наркотиците. Към тези, които с огромна лекота му сложиха този безплатен етикет и не се замислиха, че това може да причини още повече болка на хората, които го обичат. Точно към тези хора искаме да се обърнем…Към всички тях и към всеки един по отделно. Ще ли е възможно да си върнете думите назад? Ще ли е възможно да предъвчете тази гадост и този бълвоч, които изплюхте? Ще ли е възможно да да го сдъвчете добре и да го преглътнете, без да се задавите? Благодарим ви предварително", пише Крумова в социалната мрежа.

И продължава: "На всички вас държим да кажем, че това не е поредната наркоманска история, която от първия момент ни нагнездихте насила в главите, без дори да знаете какво точно се е случило „по непотвърдени данни“. По изключително… и подчертаваме, по изключително потвърдени данни, Явор не е имал наркотици в тялото си. Абсолютно никакви. Явор е бил бит… пребит от бой и тялото му, което беше също толкова чупливо, както и душата му, не издържа Това е истината за Явор и за неговата смърт".

Първоначално работихме по версията пребиване, но не получихме данни за упражнено насилие. Това каза главният секретар на МВР Ивайло Иванов. Той заяви пред медиите, че няма изчерпателна информация по случая: „Първоначално действително се работеше по версията, че може да е бил пребит, но отивайки на място, вратата му беше заключена отвътре, телефонът му беше на място. Доколкото разбрах, не е имало няколко дни връзка с него. Но не получихме никакви данни към този момент върху него да е упражнено насилие. Действително не знам какъв е резултатът от аутопсията".

Източник: Дарик
Снимка: БГНЕС
 
 

Copyright © 2008-2020 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев