Криминална хроника Ямбол - 18.04.2019 г.

Полиция Ямбол
18.04.2019 / 13:20

Служители от РУ-Ямбол разкриха кражба на два таблета. Разследването започвало в края на месец март т.г., след постъпил сигнал от 28-годишен жител на града, че дни по-прано от дома му били откраднати два таблета на стойност около 700 лева. При проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установена съпричастността към деянието на 19-годишен местен жител. Инкриминираните вещи са издирени и върнати на собственика. Работата по случая продължава.

Акцизни стоки без бандерол са открили ямболски полицаи. Вчера при извършена проверка на имот в местността „Нови лозя“, в землището на Ямбол, обитаван от 36--годишен мъж са установени 19 /деветнадесет/ найлонови пликчета съдържащи по 20/ двадесет/ саморъчно свити цигари. Акцизната стока е предадена на полицаите по надлежен ред. Работата по случая продължава.

52 МПС и 62 лица са проверени в хода на специализирана полицейска операция за превенция и контрол по линия безопасност на движението, проведена вчера на териториите на РУ Тунджа и РУ-Стралджа. За констатираните нарушения от полицейските служители са съставени 5 акта за установени административни нарушения /АУАН/ и са наложени 12 глоби по фиш. В рамките на операцията са установени два случая на държане на акцизни стоки без бандерол, за които са заведени преписки.

ОД-МВР-Ямбол
Снимка: Интернет
 
 

Copyright © 2008-2020 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев