Ирина Митева и Васил Бинев: Ина и Иво си простиха в „Откраднат живот”

Ирина Митева(Ина Фотева)
22.04.2019 / 16:01

„Имах своите трудни мигове при раздялата ми с моята героиня Ина в „Откраднат живот: Любовта лекува”, но след това се почувствах спокойна и добра. Мисля, че с нея се сбогувахме подобаващо”, сподели Ирина Митева в "Събуди се". През изминалата седмица Ина Фотева, един от главните персонажи в най-успешния български медицински сериал, напусна завинаги поредицат при изключително драматични обстоятелства, довели до нейната гибел.

Завладяващият епизод предизвика многобройни реакции сред зрителите, а някои от феновете на поредицата се чудеха дали нейната героиня няма да оживее и да се появи отново, както се случи и със съпруга ѝ Иво Фотев. Това обаче няма да се случи, категорична е Ирина Митева.„Мисля, че имаше нещо лечебно и в отношенията на нашите герои в „Откраднат живот”. Все пак Ина накрая прости на Фотев, а не мисля, че това, което тя му прости, се прощава лесно. Това е освобождаващо и за нея, и за Иво”, сподели актрисата.

„Много харесвам своя герой. Оправдавам го в 80% от постъпките му. Дори оправдавам отношението му към Ина. Тя направи много неща срещу Иво Фотев. Трябваше да има някакво възмездие. Знам какво кара Иво да действа по този начин. Той обича безумно. Когато обичаш много, появява се и агресия, и отмъщение”, разкри пък нейният екранен партньор Васил Бинев. Мястото, където е заснета спиращата дъха сцена с гибелта на Ина Фотев е в близост до Радомир в стара запустяла кариера.

„Ирина беше много притеснена и щеше да прескочи дюшека, на който трябваше да падне. Слава богу, оцеля. Според мен беше опасно. Представете си височина около 3-4 метра и дюшек сложен върху неравни камъни. Има опасност да не го уцелиш. Тя се справи блестящо.”, разказа Васил Бинев. Ирина Митева се запознава с Васил Бинев и Наум Шопов – младши на снимачната площадка на „Откраднат живот”, но бързо успява да изгради невероятна екранна химия с техните герои. Тя спечелва със своята игра сърцата на зрителите и е един от важните герои във фабулата на сериала.

„Образът на Ина първоначално ми беше много плашещ, защото тя е жена на друга възрасти с различна биография, която е много далечна от моята. Аз дори нямам такива приятелки и познати, за да имам наблюдения върху подобен характер. С течение на времето обаче много силно се влюбихме една в друга”, разкри актрисата.

Още снимки от новината

Васил Бинев(Иво Фотев) и Ирина Митева(Ина Фотева)
Васил Бинев(Иво Фотев)

 

Източник: NOVA
 
 

Copyright © 2008-2020 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев