Криминална хроника Ямбол - 23.04.2019 г.

Полиция Ямбол
23.04.2019 / 14:12

Служители от РУ-Ямбол разкриха кражба на пари от лек автомобил. Оперативно-издирвателните мероприятия са проведени след постъпил сигнал от 69-годишен жител на града, за това че на 19 април от автомобила му, паркиран на ул. Кичево“ е извършена кражба на чантичка със сумата от 320 лева и лични документи. В хода на полицейските действия е установена съпричастността към посегателството на непълнолетен местен жител. Личните документи и част от откраднатата сума са върнати на собственика. Работата по случая продължава.

Кражба на велосипед е разкрита от ямболски полицаи. Престъпното деяние е извършено на 19 април. В резултат на проведените бързи издирвателни действия е изяснена съпричастността към посегателството на 19-годишен младеж. Инкриминираната вещ е върната на собственика. Работата по случая продължава.

Служители ОТ РУ-Стралджа разследват кражба от автомобил. На 22 април в РУ-Стралджа 28-годишен мъж е съобщил, че на 19 април около 20:30 ч. от автомобила му „Фолксваген Голф“ докато е бил паркиран по ул.“Шипка“ в града е извършена кражба на паричната сума от 1000 лева. Работата по случая продължава.

ОД-МВР-Ямбол
Снимка: Интернет
 
 

Copyright © 2008-2020 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев