Лидерът на БСП откри Първомайския митинг и даде старт на предизборната кампания на партията

Корнелия Нинова
01.05.2019 / 17:45

Лидерът на БСП Корнелия Нинова откри Първомайския митинг на БСП и даде старт на предизборната кампания на партията.

Нинова, бе посрещаната от скандирания "Победа".

"Скъпи социалисти, симпатизанти, скъпи българи от цялата страна. Да ни е честит 1-ви май, Международният ден на труда и работническата солидарност. Да ни е честитата 143-тата годишнина от Априлското въстание. Въстание на българския дух и българското свободолюбие. Благодаря ви, че дойдохте днес, вижте колко сме много и заедно, за да дадем надежда и вяра на нашите сънародници, че може да има справедливост сега", каза в краткото си, но изключително емоционално-зареждащо слово Нинова.

Лидерът на социалистите изтъкна, че на 1 май се чества борбата за справедлив труд.

Чаушеску в морето, Борисов и той в морето. С тези думи пенсионер от Родопите посрещна лидера на БСП Корнелия Нинова пред Александър Невски, за да поведе шествието по повод Първи май.

Николау Чаушеску, дългогодишен лидер на Румънската комунистическа партия беше екзекутиран при преврата, свалил режима в Северната ни съседка. Затова е изненадващо привържениците на БСП да правят паралел именно с него.

Лидерът на БСП се хвърли да целува пенсионерите дошли с автобуси от Девин, за да се включат в митинга. Обичаме ви, подвикна възрастна жена, а друга започна да скандира "Победа, победа". Нинова с широка усмивка обеща, че ще отиде в Родопите при първа възможност.

Източник: Епицентър
 
 

Copyright © 2008-2020 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев