Смъртоносна битка между Фотев и доктор Тасев в „Откраднат живот“

Д-р Тасев
07.05.2019 / 16:44

Интриги, манипулации и битки за власт ще дирижират събитията в новите епизоди на „Откраднат живот: Любовта лекува“ тази семдица по NOVA. Преследването на Фотев ще се превърне в опасна игра, в която ще се замесят професор Цонев, доктор Стаменова и доктор Тасев. Личните мотиви ще ги ръководят и подвеждат, а развръзката ще бъде критична за един от героите на хитовия български сериал. Междувременно Поли Грънчарова и доктор Табаков ще продължат да демонстрират интимност, а доктор Огнянова и доктор Стилянова ще се обединят да развенчаят фалшивата връзка. Неочаквана поява на жена от близкото минало на доктор Табаков ще преобърне изцяло плановете и познатия му живот.

В суматохата ще бъде намесен и лекарския екип, който ще се погрижи за пациентката без предположение за ключвата й роля в живота на самоуверения лекар.

„Предстоят много интересни събития в „Откраднат живот”. Не само за моята героиня, но и за целия сериал като цяло. Моят образ се развива в любопитна посока, на моменти провокативна и неочаквана”, разкри Елена Карабойчева в "На Кафе". Актрисата е позната на зрителите със своето превъплъщение в ролята на сестра Чокова в най-успешния български медицински сериал. „Много ми е приятно да снимам с този екип. Много големи професионалисти са. Много голямо удоволствие сега ми доставя да гледам Иван Юруков - този човек е вселена”, допълни Елена Карабойчева.

Не пропускайте новите епизоди на „Откраднат живот: Любовта лекува“ от вторник до четвъртък в 20:00 ч. по NOVA.

Още снимки от новината

Фотев
Елена Карабойчева

 

Източник: NOVA
 
 

Copyright © 2008-2020 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев