Връчиха приза „Майчино сърце“ за 2019 г. на Рена Спасова Харманзова

Обща снимка
30.05.2019 / 19:20

Приемният родител Рена Спасова Харманзова от Сливен е тазгодишният носител на приза „Майчино сърце“ за 2019 г. Наградата й беше връчена от областния управител Чавдар Божурски на тържествена церемония в заседателната зала на администрацията. За празника дойдоха много приемни майки с децата си, техни близки, гости.

Наградата е учредена от сдружение „За духовни и социални дейности", Демократичен съюз на жените и Фондация „Рози" – Сливен. Тя се връчва всяка година на приемни родители. Целта е да се популяризира и подкрепя приемната грижа, която е насочена към деца, лишени от семейна среда.

Рена Спасова е приемен родител на едно дете. В нейния дом са осигурени прекрасни условия за живот на детето. Освен голямото трудолюбие, непрекъснатите денонощни грижи, тя дарява детето с изключителна обич, с много търпение, упоритост и всеотдайност. След четири операции направени на детето, майката продължава да се грижи за него с изключително търпение и много обич.

На церемонията бяха наградени с грамоти и останалите претендентки за приза. Сред тях са Николинка Андреева, Илияна Илиева, Маргарита Георгиева, Виолета Илиева и др.

Приветствия към присъстващите отправи областният управител на Сливен Чавдар Божурски, заместник-кмета на община Сливен Пепа Чиликова, представители на неправителствени организации.

Гостите на празника бяха поздравени с няколко музикални изпълнения. След това по традиции всички си направиха обща снимка за спомен.

Още снимки от новината

Носителката на приза  "Майчино сърце" Рена Спасова
Соня Келеведжиева обявява носителката на приза
Наташа Петкова връчва грамоти и на останалите претендентки за приза
Гостите в залата
Наградената благодари
Музикален поздрав
...
...
Присъстващите
...

 

Текст, снимки и видеоклипове: Станимир Петков
 
 

Copyright © 2008-2020 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев