Състоянието на Стоянка Мутафова се влоши

Стоянка Мутафова
20.06.2019 / 14:31

Представлението "Госпожа стихийно бедствие" на 20 юни, днес, е отложено. Причината се крие в здравословното състояние на Стоянка Мутафова. Голямата актриса не се чувства добре и предпочела да не излиза на сцената на "Сълза и смях", пише show.blitz.bg.

От няколко дни комедийната актриса лежи в дома си. Близки до семейството издадоха, че не се чувства добре и не е способна да се качи на театралната сцена. Следващото насрочено представление е за 20 юли.

"Госпожа стихийно бедствие" е единствената постановка, която през лятото ще се играе по два пъти в месеца, а интересът е главозамайващ. Всички останали пиеси падат поради ниска посещаемост. Единствено Мутафова е тази, която продължава да пълни салоните и все така да се раздава за своята публика, която я боготвори.

Близки до семейството на Мутафова издават, че състоянието ѝ в момента не е цветущо, но пък предвид годините ѝ, е нормално. Надяват се и този път да се оправи и скоро да излезе отново под прожекторите, защото работата я прави щастлива. Да се затвори между четири стени за нея е мъчение и точно това би я погубило.

Източник: novinite.bg
 
 

Copyright © 2008-2020 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев