Повече информация за концерта на Майкъл Болтън в София

Майкъл Болтън
06.07.2019 / 10:58

На концерта в София Майкъл Болтън ще бъде на сцената на зала 1 на НДК с екип от десет музиканти и четирима вокалисти, съобщиха от организаторите на Националния дворец на културата.

Събитието е на 18 юли, а световното турне на изпълнителя вече е в европейската му част. Преди да се наслади на българските фенове, Болтън ще пее в Испания, Португалия и Германия. На концертите звездата изпълнява своите вечни хитове, както и песни от новия си албум, A Symphony of Hits.

През юни художникът направи специално обръщение към българската публика.

Предстоящият концерт на една от големите американски музикални звезди е десет години след последното му посещение в България (29 юни 2009 г., зала 1 на НДК).

В края на май Болтън се изкачи на сцената с Националния симфоничен оркестър в центъра на Кенеди. Това беше и първото музикално шоу на звездата. "Повече от 30 години изпълнявам баладите си, но изглежда, че нещо се случва, когато съм в компанията на симфоничен оркестър", казва той. По думите му той усеща друг поток от енергия на сцената и всяка от песните я има в различни емоционални измерения.

Източник:
Sofia Photo Agency
www.novinite.com
 
 

Copyright © 2008-2020 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев