Прокурор от Сливен с награда за отлично изпълнение на служебните задължения

Христина Блецова – прокурор от Районна прокуратура – Сливен
17.07.2019 / 18:21

Главният прокурор на Република България г-н Сотир Цацаров награди г-жа Христина Блецова – прокурор от Районна прокуратура – Сливен с отличие „Плакет на Прокуратурата на Република България“. Наградата е присъдена за отлично изпълнение на служебните задължения.

Наградата, която е по предложение на Иван Иванов – Административен ръководител на Районна прокуратура – Сливен, е присъдена за отлично изпълнение на служебните задължения.

Прокурор Блецова е завършила юридическото си образование във ВТУ „Св.Св. Кирил и Методий“. През 2006 г. постъпва на работа като прокурор в Районна прокуратура – Сливен, а преди това е работила две години като следовател в Окръжна следствена служба – Сливен. От 2009 г. прокурор Блецова ръководи Надзора за законност, защита на обществения интерес и правата на гражданите, както и Гражданско-съдебния надзор в Районна прокуратура – Сливен.

Прокурор Блецова получи наградата си пред колективa на Районна прокуратура – Сливен. Отличието й бе връчено от г-н Иван Иванов, който пожела на прокурор Блецова да бъде здрава и все така мотивирана в своята работа, както и бъдещи професионални успехи.

 
 

Copyright © 2008-2020 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев