Стартира санирането на блок номер 10 в кв. „Сини камъни“ в Сливен

...
24.07.2019 / 14:47

Започна санирането на блок №10 в сливенския квартал „Сини камъни“. Предстои той да бъде обновен по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради.

Кметът Радев пожела на жителите на блока търпение и добро взаимодействие с изпълнителите на обекта. Той ги призова да проявяват разбиране и да полагат усилия за всеобщо разбирателство, за да могат накрая да се поздравят с по-модерни и функционални жилища.

От своя страна живущите благодариха на кмета за отзивчивостта и добрата комуникация, които са получили по време на изготвянето на документацията по Програмата.

Строително-ремонтните дейности по сградата включват топлоизолация на външните стени, хидро и топлоизолация на покрива, ламаринена обшивка и гръмоотвод. Ще бъде извършена цялостна подмяна на вратите на входовете, както и на тази част от дограмата на жилищата и общите части, която не отговаря на изискванията за енергийна ефективност.

Изпълнител на обекта е „Суперстрой - Инженеринг“ ЕООД, а строителният надзор е поверен на „Геодет“ ЕООД. Срокът за изпълнение е 175 календарни дни.

Още снимки от новината

...
...
...
...

 

Снимки: Община Сливен
 
 

Copyright © 2008-2020 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев