Иранско-български бизнес форум е планиран за края на август

Знамена - България и Иран
19.08.2019 / 11:23

Предстои да се проведе бизнес форум между Иран и България на 24 август в Техеран. Това съобщи порталът на Иранската търговска камара, промишленост, мини и селско стопанство (ICCIMA), предаде "Tehran Times".

Както бе съобщено, в събитието ще участват висши служители и бизнесмени от двете страни, включително посланикът на Иран в София, Сеед Мохамад Джавад Расули.

Във форума, организиран от съвместния икономически комитет между Иран и България, частният сектор на двете страни ще проучи пътищата на взаимно сътрудничество и ще обсъди разширяването на търговските връзки.

Както бе обявено от Съвместния икономически комитет между Иран и България, иранските бизнесмени, присъстващи на форума, са представители на компании, работещи в различни области, включително нефтохимикали, пластмаса, строителни материали, изделия от стъкло и стъкло, осветителна промишленост, минерали, хранителни продукти, промишлени кабели и др. ядки и фармацевтични продукти.

Българските компании, участващи в събитието, също са активни в областта на млечните продукти, крана и мотокарите, възобновяемата енергия, хранително-вкусовата промишленост, батериите, тютюна, селскостопанската техника, промишлените роботи и ключове, промишлените шайби, хидравличните помпи, PVC профилите и трансформаторите.

Източник:
Sofia Photo Agency
www.novinite.com
 
 

Copyright © 2008-2020 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев