Еврокомисарят Мария Габриел ще открие Българската цифрова седмица Пловдив 2019

Мария Габриел
21.08.2019 / 14:35

Комисарят на българската цифрова икономика и цифровото общество Мария Габриел ще открие Седмицата на цифровите технологии - Българска седмица на цифровите технологии BDW ще проведе 75-ото издание на Международния технически панаир в Пловдив от 23 до 28 септември.

Седемдесет и петото издание на Пловдивския международен технически панаир ще се проведе през септември. Той е един от най-елитните бизнес форуми не само в България, но и в цяла Югоизточна Европа.

Тази година организаторите са решени да направят събитието още по-привлекателно и модерно, като акцентът в програмата му е Българска цифрова седмица Пловдив 2019 - която ще покаже най-новите иновации в областта на информационните технологии и телекомуникациите. Не забравяйте да отбележите датите от 23 до 28 септември в календара си, защото Digital Week ще даде на всички, които се интересуват от технологии, богата програма и вълнуващо изживяване.

За негови посетители ще има много изненади - както вече споменахме, програмата на това мащабно събитие е пълна с атрактивни събития, които се очаква да привлекат интереса на над 30 000 посетители тази есен.

Обикновено в духа на Пловдивския панаир ще има изложба на фирми. Този път обаче Digital Expo обещава да бъде много по-интересен, иновативен и различен от всичко друго. Очаква се да участват над 600 водещи компании от страната и чужбина. Всеки от тях ще има специално изграден модерен щанд, на който ще представи своите продукти на присъстващите. Представителите на бизнеса ще говорят повече за вълнуващото пътуване на дигиталната трансформация, което са преживели и ползите от внедряването на цифрови бизнес решения. Digital Expo ще даде възможност на изложителите да увеличат своята разпознаваемост на марката, да се срещнат с потенциални партньори, клиенти и дори инвеститори.

Ако и вие искате да участвате в шоуто, все още имате шанс да го направите, но побързайте, защото пространството е ограничено. Интересните събития не спират дотук. По време на дигиталната седмица ще бъдат проведени 13 конференции, които ще се занимават с проблемите и дигиталните решения в областта на дигиталните технологии, интернет маркетинга, интелигентните градове, стартъпите, логистиката и др. Някои от най-опитните професионалисти с дългогодишен опит ще вземат участие част от тях. Очакват се над 250 говорители. Участието в 13-те конференции ще бъде безплатно за всички, които се регистрират до 10 септември.

Организаторите са подготвили и специално дигитално шоу, което ще представи някои от най-интересните изобретения в областта на роботиката, нанотехнологиите, VR и др. Ако присъствате на събитието, не забравяйте да вземете и децата си със себе си, защото ще има и изненада за тях - специални работилници, в които децата ще могат да участват и да се запознаят с вълнуващия свят на технологиите. Както можете да видите, тазгодишното издание на Българската цифрова седмица предлага неограничени възможности за всички участници. Станете час и за това приключение и се регистрирайте, за да участвате!

Повече информация за начините, по които можете да го направите, можете да намерите на официалния сайт на събитието.

Водещите компании представят дигитални бизнес решения Организаторът на Българска дигитална седмица Пловдив 2019 е съвместно партньорство между Internet Media Group Ltd. (организатор на емблематичните събития в областта на цифровите технологии - Digital4Plovdiv, Digital4Varna) и Международен панаир Пловдив.

Източник:
Sofia Photo Agency
www.novinite.com
Снимка: novinite.com
 
 

Copyright © 2008-2020 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев