Криминална хроника Сливен - 06.12.2019 г.

Полиция Сливен
06.12.2019 / 11:01

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН За времето от 06:00 часа на 05.12.2019 г. до 08:00 часа на 06.12.2019 г.

 

Сливен: Задържаха извършител, откраднал охранителни камери от частен имот. На 4 декември по време на специализирана операция, свързана с неутрализиране , пресичане, разкриване и документиране на престъпна дейност по линия на криминална полиция е установен и задържан криминално проявеният И.С. от град Сливен. В края на миналата седмица И.С. е извършил кражба на охранителни камери от имот в град Сливен. Инкриминираните вещи са намерени. И.С. е задържан за 24 часа. Работата по досъдебното производство продължава.

Криминалисти на участък „Надежда“ задържаха извършители на кражба от търговски обект. В края на месец ноември от търговски обект в квартал „Надежда“ са откраднати дрехи, обувки и други стоки на стойност около 600 лева. Сред проведени оперативно-издирвателни действия криминалисти от участъка в квартала са установили и задължали извършителите. Те са криминално проявеният М.М. на 25 години и И.Н. на 19 години от град Сливен. Двамата са задържани за 24 часа. Направили са самопризнания и са върнали част от откраднатите вещи. Работата по досъдебното производство продължава.

Притежание на наркотици са установили полицейски служители при патрулна дейност в град Сливен. Днес в 01:55 часа на кръстовище в квартал „Комлука“ е извършена проверка на 23-годишния И.Д. от град Сливен. В него е намерено и иззето топче от станиол, съдържащо суха листна маса с тегло около 2 грама, която при направения полеви тест е реагирала на марихуана. И.Д. е задържан за 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

В РУ-Сливен е започнато бързо производство за управление на нерегистрирано моторно превозно средство. На 5 декември, на ул. “Цар Симеон“ в град Сливен, е извършена проверка на лек автомобил „Хонда“, управляван от жена на 35 години от град Сливен. Установява се, че автомобилът не е регистриран по надлежния ред.

ОД-МВР-Сливен
Снимка: Станимир Петков
 
 

Copyright © 2008-2021 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев