Крепост Туида с награда от „Ваканция и СПА Експо-2020”

Наградата
15.02.2020 / 09:37

Късноантична и средновековна крепост Туида спечели безапелационно в Годишните награди на „Ваканция и СПА Експо-2020”. Сливенският обект бе отличен след оценка на експертно жури в категория "Извън стандарта". Призът се връчен за Програмата „Един ден в Средновековния град”, която се предлага в Крепост Туида от 2019 г.

Наградата се присъжда за уникална по рода си туристическа програма или дестинация, която не се предлага от друг туроператор или агенция и/или включва нестандартни маршрути, обекти, атракции, начин на пътуване.

Ваканция/Спа Експо“ е най-мащабният туристически форум в България, предназначен за професионалисти и широка публика. През 2019 година участие в мероприятието са взели над 20 000 специалисти от туристическата индустрия – участници, посетители и гости.

Настоящото 37-то издание през 2020 година постави акцент върху здравния и винен туризъм, чрез обособяването на специализирани зони – “MEDICAL/SPA & SPA CORNER” и “WINE DESTINATIONS” с цел по-атрактивно представяне на компаниите, с възможност за договаряне с потенциални партньори, промотиране на продукти и дестинации, съпътстващи събития.

Изложението е предназначено за професионалисти и широка публика.

Профилът на участниците включва туроператори и туристически агенции, хотели, балнеологични курорти и спа центрове, общини, национални и регионални туристически сдружения, пътнически агенции и авиокомпании, професионални учебни заведения, софтуерни и други свързани с туристическия бизнес компании.

Още снимки от новината

Връчване на наградата
.....................................

 

 
 

Copyright © 2008-2020 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев