Авиокомпанията "Wizz Air" с нов маршрут от Бургас до Виена

Самолет
05.05.2020 / 20:00

Авиокомпанията "Wizz Air" обяви началото на нов маршрут от Бургас до Виена.

Билетите за тази вълнуваща дестинация вече се продават и могат да бъдат закупени на wizzair.com от мобилното приложение на авиокомпанията на цени от само 37,99 лева.

Стартирането на новия маршрут и плановете за по-нататъшно развитие на мрежата на Wizz Air в България подчертават дългосрочния ангажимент на авиокомпанията да предоставя повече и по-достъпни възможности за пътуване на своите български клиенти.

Спазване на всички национални и международни разпоредби и настоящите ограничения за пътуване, което прави мотивирано пътуване възможно за много клиенти, които в момента искат да се приберат вкъщи със семействата си.

Днешните новини съвпадат с началото на нова ера на пътуване с висока степен на хигиена и дезинфекция. Наскоро авиокомпанията обяви въвеждането на редица засилени хигиенни мерки, за да гарантира здравето и безопасността на своите клиенти и екипаж.

Като част от тези нови протоколи, както кабинният екипаж, така и пътниците са длъжни да носят маски за лице през целия полет, а кабинният екипаж също трябва да носи ръкавици.

Следвайки строг график, самолетът се дезинфекцира с иновативно антивирусно решение след всеки полет и пълна дезинфекция всяка вечер със същото антивирусно решение.

Дезинфектиращите кърпички се предоставят на всеки пътник при качване на самолета, бордовите списания се премахват и пътниците се насърчават да извършват всички покупки на борда чрез безконтактно плащане.

От пътниците се изисква да следват мерките за физическо разстояние, въведени от местните здравни власти, и се насърчава да направят пълна онлайн резервация, за да се сведе до минимум всеки възможен физически контакт на летището.

Източник:
Sofia Photo Agency
www.novinite.com
Снимка: pixabay.com
 
 

Copyright © 2008-2021 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев