Пуснаха цялото интервю на Миролюба Бенатова и Мутафчийски (ВИДЕО)

Венцислав Мутафчийски
17.05.2020 / 16:19

Интервюто на Миролюба Бенатова с председателя на Националния оперативен щаб проф. Венцислав Мутафчийски предизвика множество реакции в социалните мрежи.

В него генерал Мутафчийски избухва с думите "Много хора ще измрат. Яко ще измрат" и видимо изнервен прекратява интервюто. В предаването "Алтернативата" бе излъчено 22-минутно видео от разговора между шефа на щаба и Бенатова. Днес от TВ1 публикуваха целия немонтиран разговор между двамата. "Професионалистите знаят, че телевизионните формати, предполагат краткост и по тази причина интервюта, взети на запис винаги подлежат на съкращение, но съкращенията не предполагат манипулация. Такава в излъчения материал няма, а съдържанието е част от авторската работа на журналиста.

ТВ1 и екипът на предаването Алтернативата, застават зад излъчения видеоматериал, чието съдържание отговаря на журналистическите стандарти. Забавянето на предоставянето на целия разговор е по технически причини, за което екипът на ТВ1 се извинява на публиката", заявяват от телевизията.

Източник: https://www.novinite.bg/articles/189011/Pusnaha-cyaloto-intervyu-na-Mirolyuba-Benatova-i-Mutafchijski-VIDEO
 
 

Copyright © 2008-2021 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев