Красимир Каракачанов: Държавата искат да я управляват хора, които са я жертвали за своите интереси преди години

Красимир Каракачанов
05.08.2020 / 13:12

"В България има хора, които искат смяна на власта, интелигентни хора правят разлика с това, което е на Запад, сигурно има разлика. Но какво ще е това ново правителство, каква му е философията, какво правим с нещата, които са важни за нацията, но аз не ги чувам на площада. Въвеждането на еднополовите бракове не е реформа, а удар по нацията. Съдебна реформа, но каква. Киро-кирката иска нови затвори и ако остане време, да променим Конституцията. Какво искат да се промени? Въпросът е да кажеш не какво не ти харесва, а как да го промениш". Това каза вицепремиерът Красимир Каракачанов на Националната конференция на ПП ГЕРБ.

Има два вида политици - тези, които се жертват за нацията и такива, които жертват нацията за своите интереси. Такива политици като последните отново са готови да похарчат държавата заради себе си. Такива са част от тези на протеста. вие от кои политици сте?

Според Каракачанов в момента държавата искат да управляват хора, които са жертвали България за своите интереси преди години.

Не чувам от тези, които искат служебно правителство или си поръчват новите костюми какво правим с демографската катастрофа, ако ни харесва след 25 г. да бъдем застаряващо малцинство в собствената си държава на маргинализираните общности. Да, избори ще има, тогава, когато е по Конституцията, вървим напред, да си свършим работата.

Източник: https://dariknews.bg/novini/bylgariia/karakachanov-dyrzhavata-iskat-da-ia-upravliavat-hora-koito-sa-ia-zhertvali-za-svoite-interesi-predi-godini-2235820
Снимка: Георги Димитров
 
 

Copyright © 2008-2021 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев