Криминална хроника Сливен - 11.08.2020 г.

Полиция Сливен
11.08.2020 / 14:21

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН За времето от 06:00 часа на 10.08.2020 г. до 06:00 часа на 11.08.2020 г.

 

ОДМВР-Сливен оказва пълно съдействие на институциите за спазване на въведените противоепидемични мерки във връзка с ограничаване разпространението на COVID-19. През изминалото денонощие са извършени 94 проверки за спазване на карантина на територията на областта. Не са установени нарушения.

При проверките за спазване на противоепидемичните мерки не са установени нарушения.

 

Пожарна безопасност и защита на населението

Екипи на РДПБЗН-Сливен са се отзовали на 8 сигнала за произшествия през изминалото денонощие.

120 декара посеви са спасени при пожар от екипи на регионалните служби ПБЗН в Сливен и Твърдица на 10 август.

В 15:15 часа е получен сигнал за пожар в землището на град Шивачево, местността „Суванлъка“. Произшествието е ликвидирано своевременно от един екип на РСПБЗН-Твърдица, без да причини преки материални щети. Спасени са 20 декара посеви. Пожарът е тръгнал от запалени сухи треви.

В 12:30 часа е получен сигнал за пожар в село Младово. На място са изпратени 2 екипа на РСПБЗН-Сливен. Произшествието е ликвидирано своевременно, без са причини преки материални щети. Спасени са 100 декара посеви. Пожарът е тръгнал от запалени сухи треви и храсти.

Един екип на РСПБЗН-Сливен се е отзовал на сигнал за запалена вила в района на местност „Рамануша“ край Сливен. Сигналът е получен в 17,37 часа. Спасена е сградата. Унищожени са домашно имущество, 30кв.м. покривна конструкция и техника. Причината за пожара е късо съединение в захранването на телевизор. При произшествието няма пострадали.

Лек автомобил горя на бул.“Г.Данчев“ в град Сливен на 10 август. Сигналът е получен в 09:14 часа. Произшествието е възникнало по време на движение в лек автомобил „Фолксваген Поло“, собственост на 25-годишна жена от Сливен. Причината за пожара е техническа неизправност. Спасен е автомобилът. Унищожени са ел.проводници и съединения. Няма пострадали. Произшествието е ликвидирано от един екип на РСПБЗН-Сливен.

Своевременно са ликвидирани пожари, възникнали в сухи треви и отпадъци, без да причинят преки материални щети, в землището на град Шивачево, кв. „Надежда“ до мелничен комплекс и в землището на селата Караново и Съдиево.

ОД-МВР-Сливен
Снимка: Станимир Петков
 
 

Copyright © 2008-2021 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев